Minun tarinani

MINUN TARINANI

Olen ollut jo lapsena hyvin avoin ja utelias. Tunnistan itsestäni tämän ominaisuuden edelleen.

Olen saanut kasvaa maailmassa, jossa ei ollut vielä nettiä eikä eineksiä. Silloin elämä oli vaatimatonta ja luonnonläheistä. Sain lapsena juosta paljain jaloin pihalla ja leikkiä pihaleikkejä. Television edessä istuin harvoin ja vain silloin kun tuli piirrettyjä.

Kun sairastuin niin kotona hoidettiin aina luonnonmukaisesti, sain kuumeeseen lehmuskukkateetä, vatsavaivoihin kamomillateetä ja mahan päälle hauteen, haavan osasin jo itsekin laittaa aina piharatamon lehden.

Oikeastaan tämä lapsuuskokemus on kulkenut sielussani koko elämäni matkan ja siksi aloitin  vuonna 2007 fytoterapeutti eli kasvilääkinnän opinnot Frantsilassa. Nämä 2,5 vuoden koulutus toi minut takaisin juurilleni ja avasi uusia oivalluksia kohti parempaa. Tein itse silloin konkreettisia muutoksia, luovuin mikrosta, tutustuin luomuruokaan ja aloin käyttämään useampia kasviuutteita.

Sain mahdollisuuden työskennellä luontaistuotemyymälässä, jolloin hankin lisää koulutusta ymmärtääkseni ihmistä kokonaisvaltaisesti. Opinnot Terveysopisto Saluksessa ovat antaneet hyvin laajaan ja perusteellisen ymmärryksen ihmisen fysiologisesta ja psyykkisestä kokonaisuudesta.  

Lähestyn ihmisiä aina avoimin mielin koska sisälläni elää aito ja välittävä minä.  

Koen olevani onnellinen tällä mielenkiintoisella matkalla.

Anni